Home
  Werkzaamheden
  Referenties
  Contact

     
De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

Het ontwerpen en het installeren van elektra installaties.
Van ontwerp van de installatie, het adviseren van de opdrachtgever tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld:

• Vervangen van een groepenkast
Plaatsen van een extra stopcontact
Het samen met de opdrachtgever maken van een lichtplan voor in een winkel
Installatie plaatsen in een woonhuis
• Alle andere voorkomende werkzaamheden.

Complete bouw of verbouwing.
Op dit gebied verricht Lazeroms Bouw- & Installatietechniek alle werkzaamheden. Van een wand plaatsen tot het realiseren van een aanbouw of het renoveren van een complete woning.

In de bouw valt er nog veel te verbeteren qua service en klantvriendelijkheid. Een klant wordt over het algemeen heel weinig geadviseerd en begeleid en het is de bedoeling dat klanten tevreden zijn als het project is afgerond.

Op het gebied van bouwtechnische werkzaamheden werken wij samen met kleine zelfstandigen die ieder gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied zoals bijvoorbeeld een metselaar of een tegelzetter. Met deze specialisten kunnen wij het complete traject of project voor u uitvoeren. Gemak voor u, Lazeroms Bouw- & Installatitechnniek is uw aanspreekpunt, wij regelen het complete traject voor u. De gemaakte afspraken worden nagekomen en er word kwaliteit voor een eerlijke prijs geleverd.

Nieuwbouw/verbouw badkamer of keuken.
Bij het verbouwen van uw badkamer of uw keuken zorgen wij door middel van een goede planning ervoor dat u uw badkamer of keuken weer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Dit doen we door het maken van een strakke planning. Bij een badkamer is in gebruik neming bijvoorbeeld al binnen een week mogelijk.

Freeswerkzaamheden.
Wij beschikken over frees- en boormachines. Dus ook al uw boor-, frees-, en hakwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Vloerverwarming.
Hierin zijn er verschillende mogelijkheden:

• Infrezen van vloerverwarming in een bestaande woning
Traditionele vloerverwarming gevlochten op bouwstaalmatten
• Vloerverwarming op klikplaten. Deze zijn voorzien van een isolatie.

 
© 2011 Lazeroms Bouw- & Installatietechniek | disclaimer | algemene voorwaarden | ontwerp website LMJ Webdesign